AFRENSNING TIL ALLE INDUSTRIER OG BRANCHER

AFRENSNING TIL PRIVATE OG ERHVERV

INGEN OPGAVE FOR STOR – INGEN OPGAVE FOR LILLE

LANDSDÆKKENDE service

Professionel afrensning siden 2005

Miljørigtig afrensning:
Ingen form for kemi

Tørisblæsning inden for plastindustrien

Som i fødevareindustrien stilles der høje kvalitetskrav til plastproducenterne. Snavs, sod, fedt og olie, som sætter sig på produktionsmaskinerne, kan desuden bevirke, at maskinerne ikke fungerer optimalt.

Uønskede overfladerester kan ligeledes skabe problemer i forhold til produktkvaliteten og forårsage skader på diverse værktøjer og maskiner. Rengøring og vedligeholdelse af maskinerne er derfor yderst vigtig - og tørisblæsning er den ideelle rengøringsmetode i denne situation.

Slip for langvarige produktionsstop

Traditionelle rengøringsmetoder involverer ofte tidskrævende og ineffektive manuelle processer ved hjælp af kemikalier og håndværktøj. Manuel rengøring udskydes ofte så længe som muligt for at undgå langvarige produktionsstop. Denne problematik er unødvendig og kan undgås ved at rengøre ved hjælp af tørisblæsning

Tørisblæsning er en hurtig og effektiv rensningsmetode, der kan udføres på stedet, og maskinen kan tages i brug umiddelbart efter end rensning. Blæsemetoden er ikke-slibende, miljømæssig ansvarlig og afrenser skånsomt plastbelægninger og polyurethanskum.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning, eller for et uforpligtende tilbud på  70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Referencer

Takket være vores mangeårige erfaring og store professionalisme med både tørisblæsning og lavablæsning, har vi igennem årene opbygget en omfattende referenceliste, der omfatter nogle af Danmarks største virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

Se flere af vores referencer her