AFRENSNING TIL ALLE INDUSTRIER OG BRANCHER

AFRENSNING TIL PRIVATE OG ERHVERV

INGEN OPGAVE FOR STOR – INGEN OPGAVE FOR LILLE

LANDSDÆKKENDE service

Professionel afrensning siden 2005

Miljørigtig afrensning:
Ingen form for kemi

Tørisblæsning inden for den grafiske industri

Hold trykkerimaskiner og bogbindermaskiner rene med tørisblæsning, da tørisblæsning med fordel kan bruges inden for den grafiske industri. Det gælder for både flexografi, dybtryk og offset tryk. Selv de fineste plader kan rengøres ved hjælp af tørisblæsning.

Blæk, fedt, olie, fnug og andet snavs eller belægninger kan ødelægge det trykte materiale. Det er derfor vigtigt at holde trykkerimaskiner og bogbinderimaskiner rene. Tørisblæsning fjerner effektivt våd og tør trykfarve, pulver, papirstøv og limrester. Blæsning med tøris kan også bruges til at rengøre valser.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Afrensning for trykkerier siden 2005

Dansk Tøris Teknik har siden starten af vores virke specialiseret os i løsningerne til den grafiske industri. Vores viden og knowhow omkring de optimale løsninger og muligheder er derfor stor. Kontakt os uforpligtende på 70 26 11 12 eller brug vores kontaktformular.

Referencer

Takket være vores store professionalisme og vores omfattende liste af gode resultater med både tørisblæsning og lavablæsning, har vi med årene opbygget en lang referenceliste, der omfatter nogle af Danmarks største virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

Se flere af vores referencer her