AFRENSNING TIL ALLE INDUSTRIER OG BRANCHER

AFRENSNING TIL PRIVATE OG ERHVERV

INGEN OPGAVE FOR STOR – INGEN OPGAVE FOR LILLE

LANDSDÆKKENDE service

Professionel afrensning siden 2005

Miljørigtig afrensning:
Ingen form for kemi

Tørisblæsning i fødevareindustrien

Tørisblæsning er den fortrukne løsning inden for fødevareindustrien. Høje krav til hygiejne i fødevareindustrien sætter også store krav til rengøringen af de forskellige produktionsmaskiner - tørisblæsning lever op til disse krav!

De traditionelle rensningsmetoder som sandblæsning, højtryksrensning eller brug af opløsningsmidler er enten meget tidskrævende, ineffektive eller forbundet med ulemper af væsentlig karakter. Tørisblæsning bruger uskadelige tørispiller og er derfor den foretrukne løsning i føde- og drikkevareindustrien.

  • Tørisblæsning fjerner rester efter bl.a. fedt, voks, proteiner, krydderier, rasp, lim og andet på optimal facon.
  • Tørisblæsning kan bruges til effektiv afrensning af produktionsmaskiner og pakkeanlæg
  • Tørisblæsning renser fx pakkemaskiner for limrester, papirstøv og produktrester uden at tilføre vand, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning af produktions- og pakkemaskiner, eller for et uforpligtende tilbud på  70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Referencer

Gennem vores dybe professionalisme og vores lange liste af gode resultater med både tørisblæsning og lavablæsning har vi med årene opbygget en omfattende referenceliste, som indeholder nogle af Danmarks største virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

Se flere af vores referencer her