AFRENSNING TIL ALLE INDUSTRIER OG BRANCHER

AFRENSNING TIL PRIVATE OG ERHVERV

INGEN OPGAVE FOR STOR – INGEN OPGAVE FOR LILLE

LANDSDÆKKENDE service

Professionel afrensning siden 2005

Miljørigtig afrensning:
Ingen form for kemi

Specialister på området

Dansk Tøris Teknik består af et hold af dedikerede og professionelle medarbejdere, og bag os har vi en lang række gode resultater med både tørisblæsning og lavablæsning. Vi har eksisteret siden 2005, hvor vi startede ud med at tilbyde rengøring af trykkerimaskiner. Med årene har vi udvidet og specialiseret os og er nu eksperter i to meget effektive og miljørigtige afrensningsmetoder - tørisblæsning og lavablæsning, som med fordel kan anvendes på alle overfladetyper.

At vi arbejder med begge afrensemetoder giver os flere muligheder og større fleksibilitet samtidig med, at det sikrer vores kunder et højt kvalitetsniveau ved alle typer rensninger.

Glade kunder

Vi har et stort knowhow inden for vores felt, er dedikerede og udfører vores opgaver på professionel vis og med gode resultater. Samtidig er vi Danmarks førende leverandør af tøris til både privat- og erhvervskunder, og så har vi markedets bedste priser. Derfor har vi mange store virksomheder fra en lang række forskellige brancher på vores liste over tilfredse kunder, og vi står til rådighed døgnet rundt og året rundt.

Vi arbejder i hele Skandinavien

Vores kontor og det tilhørende 420 m2 store værksted ligger strategisk placeret i Børkop i Trekantsområdet, hvilket giver os adgang til alle destinationer i Danmark på mindre end to timer. Derfor er vores fleksibilitet stor, mens svartiden på henvendelser er kort. Vi tilbyder tøris- og lavablæsning døgnet rundt, hele året rundt - også i weekender og på helligdage. Du bestemmer selv, om afrensningen skal finde sted hos dig selv eller her på vores værksted, og udover at hjælpe til på danske adresser rykker vi også gerne ud til resten af Skandinavien.

Før billede

Efter billede

Nyeste teknologi og tæt samarbejde med ColdJet

Dansk Tøris Teknik benytter sig af den nyeste teknologi fra Cold Jet, som er ledende inden for udvikling og produktion af tørisblæsningsudstyr og maskiner til produktion af tøris. Gennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med den danske afdeling af Cold Jet, og vi er derfor med til at teste og udvikle nyt udstyr, så det altid er specielt tilpasset til de opgaver, vi udfører.

Læs mere om Cold Jet og deres produkter og filosofi her: www.coldjet.com

Er du i tvivl om, hvorvidt tørisblæsning eller lavablæsning er den rigtige løsning for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på 70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email