Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Afrensning til alle industrier og brancher

Afrensning til private og erhverv

Ingen opgave for stor – ingen opgave for lille

Landsdækkende

Tørisblæsning inden for overfladebehandling

Tørisblæsning sikrer, at overfladen er helt ren. Tørisrensning er ikke slibende, så også sarte overflader kan derfor rengøres uden problemer, og metoden er dermed meget skånsom mod materialerne. Du slipper desuden for den slitage som næsten altid følger af anvendelsen af eksempelvis stålbørster, skrabere og lignende.

  • Tørisblæsning er en afrensningsmetode, som kan anvendes inden for overfladebehandlingsindustrien til afrensning af cykloner og udsugningsanlæg til pulverlakering
  • Velegnet til overfladebehandling af metaller og plast

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning, eller for et uforpligtende tilbud på 70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Referencer

Gennem vores filosofi om etik og moral, vores professionalisme og vores store liste af gode resultater med både tørisblæsning og lavablæsning har vi med årene opbygget en omfattende referenceliste, der omfatter mange af Danmarks største virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

abb arla arovit banedanmark bombardier carlsberg colas dan-cake danfoss danish-crown dsb fertin fiberline flyvevaabnet grundfos kelsen linak lmk-vej maersk man ncc nissens novo-nordisk odense promens rockwool sca schur statoil tulip velfac velux vestas aarsleff bygtjek