Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Afrensning til alle industrier og brancher

Afrensning til private og erhverv

Ingen opgave for stor – ingen opgave for lille

Landsdækkende

Tørisblæsning inden for metalindustrien

Tørisblæsning kan anvendes inden for metalindustrien til at rengøre diverse produktionsmaskiner og mindre metaldele. Den helt store fordel ved tørisblæsning er, at afrensningen kan foregå på stedet, uden nogen former for demontering, og muliggør afrensning i alle tænkelige hjørner og kroge.

Tørisblæsning kan anvendes til rensning og rengøring af:

  • Bearbejdningsmaskiner
  • Værktøj
  • Forme
  • Diverse udstyr

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning, eller for et uforpligtende tilbud på 70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Referencer

Vores filosofi om etik og moral, vores dybe professionalisme og vores lange liste af gode resultater med både tørisblæsning og lavablæsning har gjort, at vi med årene har fået opbygget en omfattende referenceliste, der omfatter nogle af de største virksomheder i Danmark inden for vidt forskellige brancher.

abb arla arovit banedanmark bombardier carlsberg colas dan-cake danfoss danish-crown dsb fertin fiberline flyvevaabnet grundfos kelsen linak lmk-vej maersk man ncc nissens novo-nordisk odense promens rockwool sca schur statoil tulip velfac velux vestas aarsleff bygtjek