Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Afrensning til alle industrier og brancher

Afrensning til private og erhverv

Ingen opgave for stor – ingen opgave for lille

Landsdækkende

Tørisblæsning af motorer

En motor bliver beskidt af at blive brugt, det ved alle, så derfor kan med jævne mellemrum være nødvendigt at rense motoren for snavs, for at den fortsat kan køre optimalt. Tørisblæsning er en afrensningsmetode, der med stor fordel kan bruges til at rense motorer og motorrum, da tørisblæsning gør det muligt at komme ind i alle tænkelige hjørner - fedt, olie og snavs fjernes effektivt - uden at motoren lyder overlast.

  • Tørisblæsning fjerner effektiv fedt, olie og snavs
  • Tørisblæsning er skønsomt mod miljøet
  • Tørisblæsning er afrensning og rengøring uden brug af kemi

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning motorer og motordele, eller for et uforpligtende tilbud på 70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Referencer

Vores mange års erfaring, vores professionalisme og vores lange liste af gode resultater med både tørisblæsning og lavablæsning har gjort os i stand til at opbygge en omfattende referenceliste, der indeholder nogle af Danmarks største virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

abb arla arovit banedanmark bombardier carlsberg colas dan-cake danfoss danish-crown dsb fertin fiberline flyvevaabnet grundfos kelsen linak lmk-vej maersk man ncc nissens novo-nordisk odense promens rockwool sca schur statoil tulip velfac velux vestas aarsleff bygtjek