Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Afrensning til alle industrier og brancher

Afrensning til private og erhverv

Ingen opgave for stor – ingen opgave for lille

Landsdækkende

Skal bundmalingen af båden, så er tørisblæsning løsningen

Rengøring af din båd er en del af den løbende vedligeholdelse, og hvis du regelmæssigt rengør og beskytter bådens bund med tørisblæsning, forlænger du bådens levetid. Tørisblæsning kan anvendes til afrensning af bundmaling på både. Der er tale om en meget hurtig og skånsom afrensning, der ikke beskadiger materialet.

Bekendtgørelse om begrænsning af import, salg og anvendelse af biocidholdig bundmaling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om tørisblæsning af både, eller for et uforpligtende tilbud på 70 26 11 12.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Referencer

Vores mangeårige erfaring, vores dybe professionalisme og vores lange liste af resultater med både tørisblæsning og lavablæsning har med årene gjort os i stand til at få opbygget en omfattende referenceliste med nogle af Danmarks største virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

abb arla arovit banedanmark bombardier carlsberg colas dan-cake danfoss danish-crown dsb fertin fiberline flyvevaabnet grundfos kelsen linak lmk-vej maersk man ncc nissens novo-nordisk odense promens rockwool sca schur statoil tulip velfac velux vestas aarsleff bygtjek